Kumbre Italia

Kumbre Itàlia

Kumbre Itàlia és molt més que una marca d'estics d'hoquei sobre patins; és el resultat de la passió, la dedicació i l'experiència de Gaetano Marozin, una figura icònica en el món de l'hoquei sobre patins italià.

El seu gran amor per aquest esport el va portar a fundar, l'any 2005, Kumbre Itàlia amb la visió de crear pals d'hoquei de la més alta qualitat, aprofitant el seu coneixement empresarial en el sector de la fusta. Des de llavors, la marca ha estat sinònim d'excel·lència i artesania italiana, amb cada estic sent una veritable obra mestra d'enginyeria aplicada a l'esport.

El procés de fabricació dels pals Kumbre es duu a terme en les instal·lacions de Breganze, a la regió del Vèneto, on l'hoquei sobre patins és més que un esport: és una tradició arrelada. Aquí, treballadors altament qualificats utilitzen tecnologia avançada i el seu profund coneixement del joc per a produir estics d'hoquei patins que compleixen amb els més alts estàndards de rendiment.

Al llarg dels anys, Kumbre ha enfrontat i superat nombrosos desafiaments en el procés de producció, refinant constantment les seves tècniques i habilitats per a oferir productes de la més alta qualitat. La marca ha explorat una varietat de materials i processos, des de la laminació fins a l'ús de resines especialitzades, tot amb l'objectiu de millorar el rendiment dels seus estics i satisfer les demandes dels millors jugadors d'hoquei sobre patins del món.

El compromís de Kumbre amb l'excel·lència es reflecteix en el seu enfocament en la recerca i el desenvolupament continu. L'equip de Kumbre treballa incansablement per a millorar els seus productes, col·laborant estretament amb jugadors i entrenadors professionals per a obtenir retroalimentació valuosa que es tradueix directament en millores tangibles en els seus pals.

Estic Kumbre Itàlia

Els pals de Kumbre Itàlia ofereixen una àmplia gamma d'opcions per a adaptar-se a diferents estils de joc i preferències individuals. Amb pesos que van des de 400 fins a 550 grams i diferents mànecs, L, M i S, els jugadors poden triar el pal d'hoquei que més s'ajusti a les seves necessitats. Molts d'aquests estics tenen una rigidesa mitjana-alta com l'Estic Kumbre Itàlia Giulio Cocco, proporcionant potència i control en la pista. A més, compten amb protecció de corbes de doble capa de fibra de vidre. com l'Estic Kumbre Itàlia Jepi Selva, per a una major durabilitat i resistència. En resum, els pals de Kumbre Itàlia ofereixen qualitat, rendiment i personalització per a portar el joc al següent nivell.

PRODUCTES KUMBRE ITALIA

Hi ha 8 productes.

Veient 1-8 de 8 articles(s)
  • Registre

Nou registre de compte

Ja tens un compte?
Entrar O Restablir la contrasenya