Sticks hoquei patins

La gran majoria dels estics a simple vista semblen idèntics, sense tenir en compte els diferents dissenys que distingeixen als diferents models d'estics que hi ha en el mercat. No obstant això, ofereixen tots el mateix rendiment?

Els estics estan formats de dos elements clau: el mànec i la pala. Les diferents combinacions entre tots dos afectaran l'estil i rendiment del joc. Algunes combinacions són més apropiades per a jugadors amb major habilitat tècnica, mentre que unes altres s'adapten a aquells que prefereixen una major potència en el seu joc. També existeixen combinacions que busquen trobar un equilibri entre precisió i control.

Encara que els estics poden semblar similars, és important tenir en compte aquestes diferències per a seleccionar el més adequat segons les preferències i habilitats de cada jugador. El rendiment en el camp pot variar significativament segons l'elecció de l'estic, per la qual cosa és recomanable provar diferents combinacions per a trobar la que millor s'adapti a cada estil de joc.

Com seleccionar l'estic de hoque patins perfecte per a tu?

Per a seleccionar el stick adequat segons les teves necessitats i nivell de joc has de tenir en compte els següents punts:

Material de l'Estic. El material de l'estic de hoquei sobre patins és un dels factors més crucials en fer la teva elecció. Els pals de hoquei per a jugador solen estar fets de fusta, que pot ser laminada o una peça única, o de fibra de vidre. Els estics de porter estan fets de fibra de carboni o combinant-ho amb fusta.

Curvatura de la Pala. No subestimis la importància de la curvatura de la pala de l'estic. Aquesta característica determinarà l'angle que forma la pala en relació amb el mànec. Poden ser de 90º, 96º i 100º. Quanta més curvatura major control de la pilota i més temps en contacte durant el tret, mentre que una curvatura menor brinda més potència de tret. És fonamental triar la curvatura que millor s'adapti al teu estil de joc i preferències.

Flexibilitat del pal de hoquei. La flexibilitat de l'estic també és un aspecte clau a considerar. Un estic més tou i lleuger proporciona un extra de control de la pilota, especialment dissenyat per a jugadors dribladores. Mentre que un menys flexible et proporciona un extra de potència en els trets.Seleccionar la flexibilitat adequada segons el teu nivell de joc i preferències personals és essencial per a aconseguir un rendiment òptim en la pista.

Grandària de l'Estic d'hoquei. No escatimis en la importància de la grandària de l'estic. Un estic massa curt o llarg pot afectar negativament el teu joc. Per a trobar la grandària ideal, simplement mesura l'estic des del sòl fins a la part inferior de la pala, considerant les teves preferències personals i estil de joc.

El teu Nivell de Joc. El teu nivell de joc també és un factor determinant en l'elecció de l'estic d'hoquei sobre patins. Podràs trobar estics per a jugadors principiants, poden beneficiar-se d'un estic més econòmic, mentre que els jugadors més experimentats poden preferir un estic més personalitzat segons el seu estil de joc i per tant una mica més costós.

  • Registre

Nou registre de compte

Ja tens un compte?
Entrar O Restablir la contrasenya