Marca McRoller Móvil

MARCA MCROLLER

La marca McRoller va ser fundada en 1998 per l'exjugador d'Hoquei Sobre Patins Sergio Sánchez Soro. Des dels seus inicis, CARLOTA ROLLER, l'empresa matriu de la marca McRoller, ha mantingut un ferm propòsit: la fabricació d'articles de màxima excel·lència destinats a l'Hoquei Sobre Patins, així com accessoris complementaris per al Patinatge Artístic.

Productes dissenyats per a satisfer les demandes tant dels principiants com dels competidors d'elit en aquests esports. La cerca d'aquest nivell d'excel·lència ha estat recolzada per la col·laboració de jugadors professionals actuals i exjugadors d'elit, així com especialistes en la producció i comercialització d'equipament d'hoquei patinis. Les aportacions ofertes han estat de gran ajuda per a donar forma a productes moderns i eficients que formen part del catàleg McRoller.

Gràcies a això, McRoller continua avançant, col·laborant amb clients en diversos països, enfortint la seva marca i aportant contínuament nous i millorats productes que fomentin una pràctica òptima de l'Hoquei patinis.

També ens agradaria remarcar la filosofia "McRollerando" que abasta un compromís social. Part dels seus guanys van dirigides a col·laborar amb Entitats i Fundacions que busquen enriquir l'educació i la salut de nens i nenes amb necessitats.

CATEGORIES MCROLLER

BOLSAS TROLLEY MCROLLER

BOSSES TROLLEY

KITS PROTECCIONES

KITS PROTECCIONS

BOTES MCROLLER

BOTES

STICKS PORTERO MCROLLER

STICKS

La qualitat dels productes McRoller

Les bosses trolley McRoller són un dels productes més venuts d'aquesta marca. Els jugadors d'hoquei saben l'important que és comptar amb una motxilla esportiva que els permet portar tots els accessoris d'hoquei patinis amb comoditat. Per a això, les bosses tipus trolley com les Trolley McRolley McRoller player 60ctms o la Trolley Goalkeeper Helmet, ofereixen un ampli espai interior i una gran facilitat de desplaçament, tant per a jugadors com per a porters.

Trolleys molt resistents i duradores. Tots els seus components; el cosit, el teixit, l'estructura i les rodes amb les quals s'han fabricat les bosses trolley de McRoller són de gran qualitat. Els diversos models tenen les seves particulars combinacions de colors, diferents mesures i capacitats. La majoria de les bosses trolley tenen 3 compartiments per a facilitar l'organització dels implementos esportius en el seu interior.

A més de les bosses trolley, McRoller disposa d'un ampli catàleg de proteccions per a jugadors i proteccions per a porters. També cal destacar els estics de porter d'hoquei patins fabricats en carboni, són molt lleugers i amb una qualitat màxima professional. Molts d'ells estan disponibles en 2 mesures, per a Sènior i Júnior, i amb una àmplia gamma de colors i dissenys.

PRODUCTES SELECCIONATS MCROLLER

PRODUCTES MCROLLER

Hi ha 129 productes.

Veient 1-15 de 129 articles(s)
  • Registre

Nou registre de compte

Ja tens un compte?
Entrar O Restablir la contrasenya