Marca TOOR

MARCA TOOR

La marca TOOR, el nom de la qual és una abreviatura de "Too Roller", és una marca Portuguesa que va sorgir, com una entitat independent, l'any 2013, després d'anys de treballar desenvolupant productes d'hoquei patins per a la famosa marca TVD.

L'experiència acumulada en l'elaboració de productes de qualitat per a l'hoquei sobre patins, durant els anys de col·laboració, va establir les bases per a aixecar una empresa on buscar la satisfacció dels clients es va convertir en el veritable motor de la marca, impulsant a TOOR a seguir endavant i a perfeccionar les seves creacions any rere any.

Des de la seva fundació, TOOR ha deixat una marca significativa en la comunitat de l'hoquei sobre patins. La seva trajectòria no sols reflexa la passió i el compromís dels seus fundadors i empleats, sinó que també exemplifica com una visió compartida i una dedicació constant poden donar lloc a la creació de productes d'alta qualitat com les seves proteccions tant per a jugadors com proteccions per a porters, que satisfan a clients a tot el món.

CATEGORIES TOOR

Proteccions jugador Toor

Proteccions jugador

protecciones portero Toor

Proteccions porter

botas toor

Botes

Rodes toor

Rodes

PRODUCTES SELECCIONATS TOOR

COMPLEMENTS TOOR

PRODUCTES TOOR

Hi ha 179 productes.

Veient 1-15 de 179 articles(s)
  • Registre

Nou registre de compte

Ja tens un compte?
Entrar O Restablir la contrasenya