Hoquei360 va néixer com un projecte creat per pares, per a pares, amb l'objectiu d'assessorar en les seves compres a tots els que practiquen hoquei patins. La nostra botiga en línia s'especialitza en la venda d'equipament i accessoris per a jugadors d'hoquei sobre patins, des d'aquells que estan fent els seus primers passos fins als més experimentats en la pista. Entre les nostres marques destacades es troben Azemad, Toor, Reno, McRoller i Clyton, totes conegudes pel seu compromís amb la qualitat i la innovació en l'esport de l'hoquei i la nostra última incorporació al nostre catàleg de stiks d'hoquei: la marca Kumbre.

En Hoquei360, entenem les necessitats dels pares que acompanyen als seus fills en aquest apassionant viatge esportiu, així com també comprenem les exigències dels jugadors més experimentats que busquen el millor equip per a potenciar el seu rendiment. És per això que oferim una àmplia gamma de productes de hoquei patins de qualitat a preus competitius, garantint que trobis tot el que necessites en un sol lloc.

Des de sticks d'hoquei patins de les marques més reconegudes fins a patins d'última generació, cascs, guants, proteccions i bosses per a portar tot l'equip d'hoquei sobre patins. En Hoquei360 tenim tot el que necessites per a equipar-te com un veritable professional. El nostre compromís amb la qualitat es reflecteix en cada producte que oferim, assegurant que la teva experiència en la pista d'hoquei patins sigui tot un exit.

Però en Hoquei360 no ens limitem només a la venda de productes; també ens preocupem per brindar als nostres clients recursos útils per a millorar el seu joc. Per això, a més del nostre catàleg de productes d'hoquei patins, també oferim informació i consells sobre tècniques d'entrenament, estratègies de joc, nutrició i més. Volem ser el teu aliat i acompanyar-te en cada pas del camí. Equipa't com un professional i millora el teu joc avui mateix amb Hoquei360!

Equipa't com un professional i millora el teu joc avui mateix amb Hoquei360!

  • Registre

Nou registre de compte

Ja tens un compte?
Entrar O Restablir la contrasenya