Estic Kumbre Itàlia viola
    SKI.V

    Estic Kumbre Itàlia viola

    Entrega de 3-7 días laborales, tras la confirmación del pago (más info.)

    L'estic Kumbre Itàlia viola és un model històric que ofereix als jugadors professionals una combinació moderna de rigidesa, lleugeresa i sensibilitat tàctil. Adequat per a jugadors tècnics i tiradors, garanteix control total fins i tot en moviments delicats. És un dels favorits del mercat.

    Característiques

    • Mànec de fusta canadenca de calibre fi grandària “S”
    • Pes de 420 a 460 grams
    • Protecció de corbes amb doble capa de fibra de vidre
    64,95 € IVA incl. 64,95 €
    53,68 € IVA excl.
    Quantitat

    Características de Estic Kumbre Itàlia viola

    Pes
    Entre 420 a 460 grams.
    Mànec
    Grandària S

    L'estic Kumbre Itàlia viola es destaca com una icona dins de la nostra selecció de productes, fusionant una rica herència històrica amb les demandes contemporànies dels jugadors professionals. Aquest model ha estat meticulosament dissenyat per a oferir una combinació excepcional de rigidesa, lleugeresa i sensibilitat tàctil, satisfent les necessitats de jugadors tècnics i tiradors per igual.

    Una de les característiques més destacades de l'estic Kumbre Itàlia viola és la seva capacitat per a proporcionar un control excepcional en totes les facetes del joc, fins i tot en els moviments més delicats i refinats. El seu mànec de grandària "S" ha guanyat popularitat entre aquells que prefereixen un agarri més estret i completament tancat, la qual cosa permet una major precisió i maniobrabilitat en el camp.

    El disseny ergonòmic del mànec no sols ofereix una sensació còmoda a la mà, sinó que també assegura una comoditat òptima durant sessions de joc prolongades. Fabricat amb fusta canadenca de calibre fi, el mànec garanteix una combinació única de durabilitat i sensibilitat, millorant l'experiència de joc per a l'usuari.

    Amb un pes que oscil·la entre 420 i 460 grams, a més, la seva rigidesa variable garanteix un rendiment consistent en diverses condicions de joc, oferint un avantatge competitiu per a aquells que busquen un control precís i de confiança en cada cop. Per a una protecció addicional i durabilitat, l'estic està equipat amb corbes protegides per una doble capa de fibra de vidre, la qual cosa augmenta la seva resistència als impactes durant el joc intens. Aquestes característiques combinades han consolidat la posició de l'estic Kumbre Itàlia viola com un dels favorits del mercat durant diverses temporades consecutives, sent reconegut per la seva fiabilitat i rendiment excepcional en el camp.

    Productes relacionats ( 4 altres productes de la mateixa categoria )

    Estic Kumbre Itàlia viola

    64,95 €
    • Registre

    Nou registre de compte

    Ja tens un compte?
    Entrar O Restablir la contrasenya