Estic Kumbre It脿lia viola
  SKI.V

  Estic Kumbre It脿lia viola

  Entrega de 3-7 d铆as laborales, tras la confirmaci贸n del pago (m谩s info.)

  L'estic Kumbre It脿lia viola 茅s un model hist貌ric que ofereix als jugadors professionals una combinaci贸 moderna de rigidesa, lleugeresa i sensibilitat t脿ctil. Adequat per a jugadors t猫cnics i tiradors, garanteix control total fins i tot en moviments delicats. 脡s un dels favorits del mercat.

  Caracter铆stiques

  • M脿nec de fusta canadenca de calibre fi grand脿ria 鈥淪鈥
  • Pes de 420 a 460 grams
  • Protecci贸 de corbes amb doble capa de fibra de vidre
  64,95 鈧 IVA incl. 64,95 鈧
  53,68 鈧 IVA excl.
  Quantitat

  Caracter铆sticas de Estic Kumbre It脿lia viola

  Pes
  Entre 420 a 460 grams.
  M脿nec
  Grand脿ria S

  L'estic Kumbre It脿lia viola es destaca com una icona dins de la nostra selecci贸 de productes, fusionant una rica her猫ncia hist貌rica amb les demandes contempor脿nies dels jugadors professionals. Aquest model ha estat meticulosament dissenyat per a oferir una combinaci贸 excepcional de rigidesa, lleugeresa i sensibilitat t脿ctil, satisfent les necessitats de jugadors t猫cnics i tiradors per igual.

  Una de les caracter铆stiques m茅s destacades de l'estic Kumbre It脿lia viola 茅s la seva capacitat per a proporcionar un control excepcional en totes les facetes del joc, fins i tot en els moviments m茅s delicats i refinats. El seu m脿nec de grand脿ria "S" ha guanyat popularitat entre aquells que prefereixen un agarri m茅s estret i completament tancat, la qual cosa permet una major precisi贸 i maniobrabilitat en el camp.

  El disseny ergon貌mic del m脿nec no sols ofereix una sensaci贸 c貌moda a la m脿, sin贸 que tamb茅 assegura una comoditat 貌ptima durant sessions de joc prolongades. Fabricat amb fusta canadenca de calibre fi, el m脿nec garanteix una combinaci贸 煤nica de durabilitat i sensibilitat, millorant l'experi猫ncia de joc per a l'usuari.

  Amb un pes que oscil路la entre 420 i 460 grams, a m茅s, la seva rigidesa variable garanteix un rendiment consistent en diverses condicions de joc, oferint un avantatge competitiu per a aquells que busquen un control prec铆s i de confian莽a en cada cop. Per a una protecci贸 addicional i durabilitat, l'estic est脿 equipat amb corbes protegides per una doble capa de fibra de vidre, la qual cosa augmenta la seva resist猫ncia als impactes durant el joc intens. Aquestes caracter铆stiques combinades han consolidat la posici贸 de l'estic Kumbre It脿lia viola com un dels favorits del mercat durant diverses temporades consecutives, sent reconegut per la seva fiabilitat i rendiment excepcional en el camp.

  Productes relacionats ( 4 altres productes de la mateixa categoria )

  Estic Kumbre It脿lia viola

  64,95 鈧
  • Registre

  Nou registre de compte

  Ja tens un compte?
  Entrar O Restablir la contrasenya