Estic Kumbre Itàlia Vermell
    SKI.R

    Estic Kumbre Itàlia Vermell

    Entrega de 3-7 días laborales, tras la confirmación del pago (más info.)

    L'estic Kumbre Itàlia Vermell és un model històric en la nostra línia, dissenyat per a oferir als jugadors professionals una combinació única de rigidesa, lleugeresa i sensibilitat al tacte. Perfecte per a jugadors tècnics i tiradors, garanteix un control total fins i tot en els moviments més delicats.

    Característiques

    • Mànec de fusta canadenca de calibre fi grandària “S”
    • Pes: de 420 a 460 gr.
    • Rigidesa: variable
    • Protecció de corbes amb doble capa de fibra de vidre
    64,95 € IVA incl. 64,95 €
    53,68 € IVA excl.
    Quantitat

    Características de Estic Kumbre Itàlia Vermell

    Pes
    Entre 420 a 460 gramos.
    Mànec
    Grandària S

    L'estic Kumbre Itàlia Vermell és una veritable icona en la nostra gamma, amb una rica història de satisfacció entre els jugadors professionals. Aquest model ofereix una fusió perfecta de rigidesa, lleugeresa i sensibilitat tàctil, proporcionant una experiència de joc moderna i d'alt rendiment.

    Dissenyat per a satisfer les demandes dels jugadors més exigents, el Kumbre Itàlia Rojo és ideal per a aquells amb habilitats tècniques refinades i un enfocament precís en el joc. La seva combinació de rigidesa i sensibilitat permet executar moviments amb una precisió excepcional, garantint un control total en cada acció sobre el camp.

    La talla "S" del mànec s'ha convertit en una opció popular entre els jugadors que prefereixen un agarri estret i tancat, que facilita una major capacitat de maniobra i un gir més ràpid durant el joc. Aquest disseny ergonòmic es combina amb un perfil de mànec que ofereix una comoditat excepcional durant el joc, assegurant que els jugadors puguin mantenir un agarri ferm i còmode en tot moment.

    La reputació de l'estic Kumbre Itàlia Rojo per a hoquei patins com un dels favorits del mercat es deu a l'atenció meticulosa al detall i la innovació contínua que l'ha caracteritzat al llarg de les temporades. És l'elecció preferida de jugadors d'elit a la recerca d'un rendiment excepcional i una experiència de joc incomparable.

    Productes relacionats ( 4 altres productes de la mateixa categoria )

    Estic Kumbre Itàlia Vermell

    64,95 €
    • Registre

    Nou registre de compte

    Ja tens un compte?
    Entrar O Restablir la contrasenya