Estick Kumbre It脿lia Joao Pinto
  SKI.JP

  Estick Kumbre It脿lia Joao Pinto

  Entrega de 3-7 d铆as laborales, tras la confirmaci贸n del pago (m谩s info.)

  L'estic Kumbre It脿lia Joao Pinto, recolzat per l'hist貌ric capit脿 del Sporting de Lisboa, ofereix una combinaci贸 moderna de rigidesa, lleugeresa i sensibilitat t脿ctil. Dissenyat per a jugadors t猫cnics i tiradors exteriors, el seu m脿nec de fusta proporciona un control superior i un retorn de sensacions excepcional en cada cop.

  Destacat pel seu equilibri i comoditat, 茅s una opci贸 popular en la nostra gamma.

  Caracter铆stiques:

  • Fi m脿nec de fusta italiana grand脿ria 鈥淪鈥
  • Pes: de 400 a 460 gr.
  • Rigidesa: mitjana alta (es poden trobar estics r铆gides i molt r铆gides)
  • Protecci贸 de corbes amb doble capa de fibra de vidre
  64,95 鈧 IVA incl. 64,95 鈧
  53,68 鈧 IVA excl.
  Quantitat

  Caracter铆sticas de Estick Kumbre It脿lia Joao Pinto

  Pes
  Entre 400 a 460 grams.
  M脿nec
  Grand脿ria S

  L'estic Kumbre It脿lia Joao Pinto representa la culminaci贸 d'una col路laboraci贸 煤nica entre la marca i Joao Pinto, emblem脿tic capit脿 del Sporting de Lisboa i actualment del Trissino, un equip campi贸 tant a It脿lia com a Europa.

  Desenvolupat a partir del canviat de nom Kumbre It脿lia negre, aquest estic ha heretat el seu llegat i ha estat meticulosament adaptat per a oferir un rendiment excepcional en l'hoquei sobre patins. Joao Pinto, a m茅s de ser un gran amic de la nostra marca, ha contribu茂t amb la seva experi猫ncia i coneixements per a crear un estic que equilibra de manera extraordin脿ria rigidesa, lleugeresa i sensibilitat t脿ctil. Aquesta combinaci贸 ho converteix en l'elecci贸 ideal per a jugadors altament t猫cnics i tiradors exteriors que busquen un control prec铆s i potent en cada moviment.

  El m脿nec de fusta del Kumbre It脿lia Joao Pinto ha estat seleccionat acuradament per a proporcionar un retorn de sensacions excepcional al contacte amb la bola, permetent que el jugador tingui un control superior, fins i tot en els tirs m茅s potents i precisos. La mesura "S" del m脿nec, preferida per molts, ofereix un agarri estret i completament tancat que permet un major control i maniobrabilitat en el joc.

  L'ergonomia del m脿nec tamb茅 ha estat dissenyada pensant en la comoditat del jugador, assegurant que pugui mantenir un agarri ferm i c貌mode durant llargues sessions de joc. Aquesta atenci贸 al detall i la cerca constant de la combinaci贸 perfecta de lleugeresa, equilibri i rigidesa han fet del Kumbre It脿lia Joao Pinto un dels estics m茅s populars en la nostra gamma.

  Productes relacionats ( 4 altres productes de la mateixa categoria )

  Estick Kumbre It脿lia Joao...

  64,95 鈧
  • Registre

  Nou registre de compte

  Ja tens un compte?
  Entrar O Restablir la contrasenya