Estick Kumbre Itàlia Joao Pinto
    SKI.JP

    Estick Kumbre Itàlia Joao Pinto

    Entrega de 3-7 días laborales, tras la confirmación del pago (más info.)

    L'estic Kumbre Itàlia Joao Pinto, recolzat per l'històric capità del Sporting de Lisboa, ofereix una combinació moderna de rigidesa, lleugeresa i sensibilitat tàctil. Dissenyat per a jugadors tècnics i tiradors exteriors, el seu mànec de fusta proporciona un control superior i un retorn de sensacions excepcional en cada cop.

    Destacat pel seu equilibri i comoditat, és una opció popular en la nostra gamma.

    Característiques:

    • Fi mànec de fusta italiana grandària “S”
    • Pes: de 400 a 460 gr.
    • Rigidesa: mitjana alta (es poden trobar estics rígides i molt rígides)
    • Protecció de corbes amb doble capa de fibra de vidre
    64,95 € IVA incl. 64,95 €
    53,68 € IVA excl.
    Quantitat

    Características de Estick Kumbre Itàlia Joao Pinto

    Pes
    Entre 400 a 460 grams.
    Mànec
    Grandària S

    L'estic Kumbre Itàlia Joao Pinto representa la culminació d'una col·laboració única entre la marca i Joao Pinto, emblemàtic capità del Sporting de Lisboa i actualment del Trissino, un equip campió tant a Itàlia com a Europa.

    Desenvolupat a partir del canviat de nom Kumbre Itàlia negre, aquest estic ha heretat el seu llegat i ha estat meticulosament adaptat per a oferir un rendiment excepcional en l'hoquei sobre patins. Joao Pinto, a més de ser un gran amic de la nostra marca, ha contribuït amb la seva experiència i coneixements per a crear un estic que equilibra de manera extraordinària rigidesa, lleugeresa i sensibilitat tàctil. Aquesta combinació ho converteix en l'elecció ideal per a jugadors altament tècnics i tiradors exteriors que busquen un control precís i potent en cada moviment.

    El mànec de fusta del Kumbre Itàlia Joao Pinto ha estat seleccionat acuradament per a proporcionar un retorn de sensacions excepcional al contacte amb la bola, permetent que el jugador tingui un control superior, fins i tot en els tirs més potents i precisos. La mesura "S" del mànec, preferida per molts, ofereix un agarri estret i completament tancat que permet un major control i maniobrabilitat en el joc.

    L'ergonomia del mànec també ha estat dissenyada pensant en la comoditat del jugador, assegurant que pugui mantenir un agarri ferm i còmode durant llargues sessions de joc. Aquesta atenció al detall i la cerca constant de la combinació perfecta de lleugeresa, equilibri i rigidesa han fet del Kumbre Itàlia Joao Pinto un dels estics més populars en la nostra gamma.

    Productes relacionats ( 4 altres productes de la mateixa categoria )

    Estick Kumbre Itàlia Joao...

    64,95 €
    • Registre

    Nou registre de compte

    Ja tens un compte?
    Entrar O Restablir la contrasenya