SKI.N

    Estick Kumbre Itàlia Taronja

    Entrega de 3-7 días laborales, tras la confirmación del pago (más info.)

    L'estic Kumbre Itàlia Taronja és un model inicial del nostre laboratori, dissenyat per a jugadors professionals que busquen rigidesa per a maximitzar la potència en els seus cops. Amb un mànec de grandària "L" per a un agarri sòlid i equilibrat, aquest estic ofereix comoditat i control per a gestos tècnics precisos.

    Característiques:

    • Mànec gran de fusta canadenca grandària “L”
    • Pes: de 460 a 550 gr.
    • Rigidesa: alta
    • Protecció de corbes amb doble capa de fibra de vidre
    64,95 € IVA incl. 64,95 €
    53,68 € IVA excl.
    Quantitat

    Características de Estick Kumbre Itàlia Taronja

    Pes
    Entre 460 a 550 grams.
    Mànec
    Grandària L

    L'estic Kumbre Itàlia Taronja representa una fita inicial en la línia de productes del nostre laboratori. Concebut amb la precisió i l'exigència que caracteritzen als jugadors professionals, aquest estic està dissenyat per a maximitzar l'expressió del cop a través de la seva rigidesa superior.

    Destinat a satisfer les necessitats específiques dels jugadors més exigents, el Kumbre Itàlia Taronja compta amb un mango de grandària "L", preferit per aquells que valoren un agarri sòlid i confortable. Aquesta grandària ofereix un equilibri perfecte, permetent als jugadors mantenir el control total sobre els seus gestos tècnics sense sacrificar la comoditat.

    El perfil de l'estic ha estat acuradament dissenyat per a oferir una experiència ergonòmica òptima, assegurant que cada moviment se senti natural i fluid. Aquesta atenció al detall i la cerca constant de la perfecció han portat a la creació d'un estic que satisfà les necessitats d'un nínxol de jugadors amb requisits molt específics.

    Productes relacionats ( 4 altres productes de la mateixa categoria )

    Estick Kumbre Itàlia Taronja

    64,95 €
    • Registre

    Nou registre de compte

    Ja tens un compte?
    Entrar O Restablir la contrasenya