Estic Kumbre Itàlia Verd
    SKI.VE

    Estic Kumbre Itàlia Verd

    Entrega de 3-7 días laborales, tras la confirmación del pago (más info.)

    L'estic Kumbre Itàlia Verd per hoquei patins és un model històric desenvolupat amb l'assessoria d'Andrea Malagoli, jugador de la selecció italiana i campió d'Europa. Ofereix als jugadors professionals una combinació perfecta de rigidesa i sensibilitat tàctil, ideal per a execucions tècniques precises.

    Característiques

    • Mànec de fusta canadenca grandària mitjana grandària “M”
    • Pes: de 440 a 500 gr.
    • Rigidesa: mitjana alta
    • Protecció de corbes amb doble capa de fibra de vidre
    64,95 € IVA incl. 64,95 €
    53,68 € IVA excl.
    Quantitat

    Características de Estic Kumbre Itàlia Verd

    Pes
    Entre 440 a 500 gramos.
    Mànec
    Grandària M

    L'estic Kumbre Itàlia Verd és una icona en la nostra línia de productes d'estics, desenvolupat en col·laboració amb Andrea Malagoli, una figura destacada en el món de l'hoquei sobre patins. Amb l'experiència de Malagoli com a jugador de la selecció italiana i campió d'Europa, aquest model ha evolucionat al llarg del temps per a oferir un rendiment excepcional als jugadors més exigents.

    Dissenyat per a satisfer les demandes dels jugadors professionals, el Kumbre Itàlia Verd ofereix una combinació única de rigidesa i sensibilitat tàctil. Aquesta característica ho fa perfecte per a jugadors tècnics i tiradors que busquen un equilibri entre potència i precisió en els seus moviments.

    La talla "M" del mànec és la preferida per aquells que valoren un agarri mitjà parcialment tancat, ja que proporciona una major rigidesa a l'estic, la qual cosa resulta beneficiós per a l'alliberament de força en el colpejo. Aquest disseny ergonòmic es combina amb un perfil de tac que ofereix una comoditat excepcional durant el joc, permetent als jugadors mantenir un control òptim en totes les situacions.

    La versió Andrea Malagoli es distingeix per ser 1 cm més curta que els altres models, la qual cosa proporciona una sensació única i una major maniobrabilitat en el camp. Aquesta característica addicional fa que aquesta versió sigui especialment popular entre els jugadors que busquen un avantatge competitiu.

    Productes relacionats ( 4 altres productes de la mateixa categoria )

    Estic Kumbre Itàlia Verd

    64,95 €
    • Registre

    Nou registre de compte

    Ja tens un compte?
    Entrar O Restablir la contrasenya