Estick Kumbre It脿lia Giulio Coccoc
  SKI.GC

  Estick Kumbre It脿lia Giulio Cocco

  Entrega de 3-7 d铆as laborales, tras la confirmaci贸n del pago (m谩s info.)

  L'estic Kumbre It脿lia Giulio Cocco, recomanat pel destacat jugador itali脿 Giulio Cocco, ofereix una combinaci贸 excepcional de lleugeresa, rigidesa i sensibilitat t脿ctil. Dissenyat per a jugadors t猫cnics i tiradors exteriors, el seu m脿nec de fusta amb la mesura "M" garanteix un control excepcional fins i tot en tirs potents. Aquest estic s'ha convertit en un dels m茅s populars en el nostre rang, sent el m茅s venut en 2022.

  Caracter铆stiques:

  • M脿nec de fusta itali脿 grand脿ria mitjana grand脿ria 鈥淢鈥
  • Pes: de 420 a 460 gr.
  • Rigidesa: mitjana alta (pots trobar estics molt lleugeres i r铆gides)
  • Protecci贸 de corbes amb doble capa de fibra de vidre
  64,95 鈧 IVA incl. 64,95 鈧
  53,68 鈧 IVA excl.
  Quantitat

  Caracter铆sticas de Estick Kumbre It脿lia Giulio Cocco

  Pes
  Entre 420 a 460 grams.
  M脿nec
  Grand脿ria M

  L'estic Kumbre It脿lia Giulio Cocco 茅s el fruit d'una evoluci贸 de l'emblem脿tic Kumbre It脿lia blau, recolzat per la recomanaci贸 de Giulio Cocco, capit脿 de la selecci贸 italiana i jugador del Trissino, campi贸 d'It脿lia i Europa, reconegut com un dels millors jugadors italians en activitat.

  Aquest estic ha estat meticulosament dissenyat per a oferir una combinaci贸 perfecta de lleugeresa, rigidesa i sensibilitat t脿ctil, dirigida especialment a jugadors altament t猫cnics i tiradors exteriors. Constru茂t amb un m脿nec de fusta que garanteix un retorn de sensacions al contacte amb la bola, el Kumbre It脿lia Giulio Cocco ofereix un control excepcional fins i tot en els tirs m茅s potents i precisos. La mesura "M" del m脿nec, preferida per molts, proporciona un agarri parcialment tancat que augmenta la rigidesa de l'estic, permetent un alliberament 貌ptim de for莽a en el cop. A m茅s del seu rendiment superior, l'estic destaca pel seu perfil ergon貌mic, que ofereix una comoditat excepcional durant el joc.

  La meticulosa selecci贸 de caracter铆stiques, que busca equilibrar la lleugeresa, el control i la rigidesa requerits pel propi jugador, ha consolidat al Kumbre It脿lia Giulio Cocco com un dels estics m茅s benvolguts en el nostre rang de productes.

  La seva popularitat es reflecteix en el seu t铆tol com el m茅s venut en 2022, la qual cosa subratlla la seva posici贸 com una opci贸 de confian莽a i d'alt rendiment per a jugadors de tots els nivells.

  Productes relacionats ( 4 altres productes de la mateixa categoria )

  Estick Kumbre It脿lia Giulio...

  64,95 鈧
  • Registre

  Nou registre de compte

  Ja tens un compte?
  Entrar O Restablir la contrasenya