Estick Kumbre Itàlia Giulio Coccoc
    SKI.GC

    Estick Kumbre Itàlia Giulio Cocco

    Entrega de 3-7 días laborales, tras la confirmación del pago (más info.)

    L'estic Kumbre Itàlia Giulio Cocco, recomanat pel destacat jugador italià Giulio Cocco, ofereix una combinació excepcional de lleugeresa, rigidesa i sensibilitat tàctil. Dissenyat per a jugadors tècnics i tiradors exteriors, el seu mànec de fusta amb la mesura "M" garanteix un control excepcional fins i tot en tirs potents. Aquest estic s'ha convertit en un dels més populars en el nostre rang, sent el més venut en 2022.

    Característiques:

    • Mànec de fusta italià grandària mitjana grandària “M”
    • Pes: de 420 a 460 gr.
    • Rigidesa: mitjana alta (pots trobar estics molt lleugeres i rígides)
    • Protecció de corbes amb doble capa de fibra de vidre
    64,95 € IVA incl. 64,95 €
    53,68 € IVA excl.
    Quantitat

    Características de Estick Kumbre Itàlia Giulio Cocco

    Pes
    Entre 420 a 460 grams.
    Mànec
    Grandària M

    L'estic Kumbre Itàlia Giulio Cocco és el fruit d'una evolució de l'emblemàtic Kumbre Itàlia blau, recolzat per la recomanació de Giulio Cocco, capità de la selecció italiana i jugador del Trissino, campió d'Itàlia i Europa, reconegut com un dels millors jugadors italians en activitat.

    Aquest estic ha estat meticulosament dissenyat per a oferir una combinació perfecta de lleugeresa, rigidesa i sensibilitat tàctil, dirigida especialment a jugadors altament tècnics i tiradors exteriors. Construït amb un mànec de fusta que garanteix un retorn de sensacions al contacte amb la bola, el Kumbre Itàlia Giulio Cocco ofereix un control excepcional fins i tot en els tirs més potents i precisos. La mesura "M" del mànec, preferida per molts, proporciona un agarri parcialment tancat que augmenta la rigidesa de l'estic, permetent un alliberament òptim de força en el cop. A més del seu rendiment superior, l'estic destaca pel seu perfil ergonòmic, que ofereix una comoditat excepcional durant el joc.

    La meticulosa selecció de característiques, que busca equilibrar la lleugeresa, el control i la rigidesa requerits pel propi jugador, ha consolidat al Kumbre Itàlia Giulio Cocco com un dels estics més benvolguts en el nostre rang de productes.

    La seva popularitat es reflecteix en el seu títol com el més venut en 2022, la qual cosa subratlla la seva posició com una opció de confiança i d'alt rendiment per a jugadors de tots els nivells.

    Productes relacionats ( 4 altres productes de la mateixa categoria )

    Estick Kumbre Itàlia Giulio...

    64,95 €
    • Registre

    Nou registre de compte

    Ja tens un compte?
    Entrar O Restablir la contrasenya