Estick Kumbre Itàlia Jepi Selva
    SKI.JS

    Estick Kumbre Itàlia Jepi Selva

    Entrega de 3-7 días laborales, tras la confirmación del pago (más info.)

    L'estic Kumbre Itàlia Jepi Selva, desenvolupat amb l'assessoria del campió del món Jepi Selva, ofereix una combinació excepcional de rigidesa i sensibilitat tàctil. Amb la mesura "M" del mànec per a major rigidesa, és perfecte per a jugadors tècnics i tiradors.

    Destacat com el nostre best seller en 2021, és una opció altament valorada en la nostra gamma.

    Característiques:

    • Mànec de fusta canadenca grandària mitjana “M”
    • Pes: de 440 a 500 gr.
    • Rigidesa: mitjana alta (es poden trobar estics molt dures i rígides)
    • Protecció de corbes amb doble capa de fibra de vidre
    64,95 € IVA incl. 64,95 €
    53,68 € IVA excl.
    Quantitat

    Características de Estick Kumbre Itàlia Jepi Selva

    Pes
    Entre 440 a 500 grams.
    Mànec
    Grandària M

    L'estic Kumbre Itàlia Jepi Selva és el resultat d'un procés de desenvolupament continu, guiat per l'experiència i assessorament de Jepi Selva, un distingit jugador campió del món amb la selecció espanyola i un amic de confiança de la nostra marca al llarg dels anys.

    Aquest model, que es basa en el reeixit disseny del Kumbre Itàlia verd, ha estat acuradament refinat per a oferir una combinació òptima de rigidesa i sensibilitat tàctil. Dissenyat per a satisfer les demandes de jugadors tècnics i tiradors, l'estic Kumbre Itàlia Jepi Selva proporciona una sensació excepcional de sensibilitat al tacte, la qual cosa garanteix un control superior durant el joc.

    La mesura "M" del mànec, triada per molts, ofereix un agarri parcialment tancat que augmenta la rigidesa de l'estic, facilitant l'alliberament de força en el cop i proporcionant una major estabilitat en el joc. L'ergonomia del mànec ha estat acuradament dissenyada per a brindar una comoditat òptima durant l'agarri, la qual cosa permet al jugador mantenir un control precís i còmode en tot moment.

    La suma de totes aquestes característiques, combinada amb una meticulosa selecció de pes i rigidesa, ha portat a l'estic Kumbre Itàlia Jepi Selva a convertir-se en un dels models més benvolguts en la nostra línia de productes. El seu èxit es reflecteix en el seu títol com el best seller en 2021, la qual cosa confirma la seva reputació com una opció de confiança i d'alt rendiment per a jugadors de tots els nivells.

    Productes relacionats ( 4 altres productes de la mateixa categoria )

    Estick Kumbre Itàlia Jepi...

    64,95 €
    • Registre

    Nou registre de compte

    Ja tens un compte?
    Entrar O Restablir la contrasenya