Estick Kumbre It脿lia Jepi Selva
  SKI.JS

  Estick Kumbre It脿lia Jepi Selva

  Entrega de 3-7 d铆as laborales, tras la confirmaci贸n del pago (m谩s info.)

  L'estic Kumbre It脿lia Jepi Selva, desenvolupat amb l'assessoria del campi贸 del m贸n Jepi Selva, ofereix una combinaci贸 excepcional de rigidesa i sensibilitat t脿ctil. Amb la mesura "M" del m脿nec per a major rigidesa, 茅s perfecte per a jugadors t猫cnics i tiradors.

  Destacat com el nostre best seller en 2021, 茅s una opci贸 altament valorada en la nostra gamma.

  Caracter铆stiques:

  • M脿nec de fusta canadenca grand脿ria mitjana 鈥淢鈥
  • Pes: de 440 a 500 gr.
  • Rigidesa: mitjana alta (es poden trobar estics molt dures i r铆gides)
  • Protecci贸 de corbes amb doble capa de fibra de vidre
  64,95 鈧 IVA incl. 64,95 鈧
  53,68 鈧 IVA excl.
  Quantitat

  Caracter铆sticas de Estick Kumbre It脿lia Jepi Selva

  Pes
  Entre 440 a 500 grams.
  M脿nec
  Grand脿ria M

  L'estic Kumbre It脿lia Jepi Selva 茅s el resultat d'un proc茅s de desenvolupament continu, guiat per l'experi猫ncia i assessorament de Jepi Selva, un distingit jugador campi贸 del m贸n amb la selecci贸 espanyola i un amic de confian莽a de la nostra marca al llarg dels anys.

  Aquest model, que es basa en el reeixit disseny del Kumbre It脿lia verd, ha estat acuradament refinat per a oferir una combinaci贸 貌ptima de rigidesa i sensibilitat t脿ctil. Dissenyat per a satisfer les demandes de jugadors t猫cnics i tiradors, l'estic Kumbre It脿lia Jepi Selva proporciona una sensaci贸 excepcional de sensibilitat al tacte, la qual cosa garanteix un control superior durant el joc.

  La mesura "M" del m脿nec, triada per molts, ofereix un agarri parcialment tancat que augmenta la rigidesa de l'estic, facilitant l'alliberament de for莽a en el cop i proporcionant una major estabilitat en el joc. L'ergonomia del m脿nec ha estat acuradament dissenyada per a brindar una comoditat 貌ptima durant l'agarri, la qual cosa permet al jugador mantenir un control prec铆s i c貌mode en tot moment.

  La suma de totes aquestes caracter铆stiques, combinada amb una meticulosa selecci贸 de pes i rigidesa, ha portat a l'estic Kumbre It脿lia Jepi Selva a convertir-se en un dels models m茅s benvolguts en la nostra l铆nia de productes. El seu 猫xit es reflecteix en el seu t铆tol com el best seller en 2021, la qual cosa confirma la seva reputaci贸 com una opci贸 de confian莽a i d'alt rendiment per a jugadors de tots els nivells.

  Productes relacionats ( 4 altres productes de la mateixa categoria )

  Estick Kumbre It脿lia Jepi...

  64,95 鈧
  • Registre

  Nou registre de compte

  Ja tens un compte?
  Entrar O Restablir la contrasenya