Estick Kumbre It脿lia Lucas Martinez
  SKI.LM

  Estick Kumbre It脿lia Lucas Martinez

  Entrega de 3-7 d铆as laborales, tras la confirmaci贸n del pago (m谩s info.)

  L'estic Kumbre It脿lia Lucas Martinez, recolzat pel campi贸 mundial, combina lleugeresa i rigidesa per a jugadors t猫cnics i tiradors. Amb m脿nec de fusta per a un control excepcional, 茅s una opci贸 popular en la nostra gamma, sent 1 cm m茅s curt que altres models.

  Caracter铆stiques:

  • Fi m脿nec de fusta italiana grand脿ria 鈥淪鈥
  • Pes: de 400 a 460 gr.
  • Rigidesa: mitjana alta (es poden trobar estics r铆gides i molt r铆gides)
  • Protecci贸 de corbes amb doble capa de fibra de vidre
  64,95 鈧 IVA incl. 64,95 鈧
  53,68 鈧 IVA excl.
  Quantitat

  Caracter铆sticas de Estick Kumbre It脿lia Lucas Martinez

  Pes
  Entre 400 a 460 grams.
  M脿nec
  Grand脿ria S

  L'estic Kumbre It脿lia Lucas Martinez 茅s el fruit d'una col路laboraci贸 excepcional amb Lucas Mart铆nez, un referent en el m贸n de l'hoquei sobre patins. Desenvolupat a partir de l'ic貌nic Kumbre It脿lia negre, aquest estic ha estat adaptat per a oferir un rendiment excepcional que compleix amb les altes exig猫ncies de Lucas Mart铆nez, qui ha estat campi贸 del m贸n amb la selecci贸 argentina i 茅s reconegut com el millor jugador del principal club del Oliverense en la lliga portuguesa.

  Aquest model destaca per combinar una gran lleugeresa amb una rigidesa excepcional, la qual cosa el converteix en l'elecci贸 ideal per a jugadors altament t猫cnics i tiradors exteriors que busquen un control superior en cada cop. El m脿nec de fusta seleccionat per al Kumbre It脿lia Lucas Martinez garanteix un retorn de sensacions excepcional al contacte amb la pilota, permetent un control prec铆s fins i tot en els tirs m茅s potents i precisos. La mesura "S" del m脿nec, preferida per molts jugadors, ofereix un agarri estret i completament tancat que proporciona una major sensaci贸 de "gir" i control durant el joc.

  A m茅s, el perfil del m脿nec ha estat dissenyat pensant en la comoditat del jugador, assegurant un agarri ferm i c貌mode en tot moment. Una caracter铆stica 煤nica del Kumbre It脿lia Lucas Martinez 茅s la seva longitud, sent 1 cm m茅s curt que altres models, la qual cosa pot oferir un avantatge addicional en termes de maniobrabilitat i control. Aquesta combinaci贸 de caracter铆stiques ha fet que el Kumbre It脿lia Lucas Martinez sigui un dels estics m茅s populars en la nostra gamma, sent valorat pel seu rendiment excepcional i la seva capacitat per a satisfer les necessitats dels jugadors m茅s exigents.

  Productes relacionats ( 4 altres productes de la mateixa categoria )

  Estick Kumbre It脿lia Lucas...

  64,95 鈧
  • Registre

  Nou registre de compte

  Ja tens un compte?
  Entrar O Restablir la contrasenya