Estick Kumbre Itàlia Lucas Martinez
    SKI.LM

    Estick Kumbre Itàlia Lucas Martinez

    Entrega de 3-7 días laborales, tras la confirmación del pago (más info.)

    L'estic Kumbre Itàlia Lucas Martinez, recolzat pel campió mundial, combina lleugeresa i rigidesa per a jugadors tècnics i tiradors. Amb mànec de fusta per a un control excepcional, és una opció popular en la nostra gamma, sent 1 cm més curt que altres models.

    Característiques:

    • Fi mànec de fusta italiana grandària “S”
    • Pes: de 400 a 460 gr.
    • Rigidesa: mitjana alta (es poden trobar estics rígides i molt rígides)
    • Protecció de corbes amb doble capa de fibra de vidre
    64,95 € IVA incl. 64,95 €
    53,68 € IVA excl.
    Quantitat

    Características de Estick Kumbre Itàlia Lucas Martinez

    Pes
    Entre 400 a 460 grams.
    Mànec
    Grandària S

    L'estic Kumbre Itàlia Lucas Martinez és el fruit d'una col·laboració excepcional amb Lucas Martínez, un referent en el món de l'hoquei sobre patins. Desenvolupat a partir de l'icònic Kumbre Itàlia negre, aquest estic ha estat adaptat per a oferir un rendiment excepcional que compleix amb les altes exigències de Lucas Martínez, qui ha estat campió del món amb la selecció argentina i és reconegut com el millor jugador del principal club del Oliverense en la lliga portuguesa.

    Aquest model destaca per combinar una gran lleugeresa amb una rigidesa excepcional, la qual cosa el converteix en l'elecció ideal per a jugadors altament tècnics i tiradors exteriors que busquen un control superior en cada cop. El mànec de fusta seleccionat per al Kumbre Itàlia Lucas Martinez garanteix un retorn de sensacions excepcional al contacte amb la pilota, permetent un control precís fins i tot en els tirs més potents i precisos. La mesura "S" del mànec, preferida per molts jugadors, ofereix un agarri estret i completament tancat que proporciona una major sensació de "gir" i control durant el joc.

    A més, el perfil del mànec ha estat dissenyat pensant en la comoditat del jugador, assegurant un agarri ferm i còmode en tot moment. Una característica única del Kumbre Itàlia Lucas Martinez és la seva longitud, sent 1 cm més curt que altres models, la qual cosa pot oferir un avantatge addicional en termes de maniobrabilitat i control. Aquesta combinació de característiques ha fet que el Kumbre Itàlia Lucas Martinez sigui un dels estics més populars en la nostra gamma, sent valorat pel seu rendiment excepcional i la seva capacitat per a satisfer les necessitats dels jugadors més exigents.

    Productes relacionats ( 4 altres productes de la mateixa categoria )

    Estick Kumbre Itàlia Lucas...

    64,95 €
    • Registre

    Nou registre de compte

    Ja tens un compte?
    Entrar O Restablir la contrasenya