Motxilles trolley School McRoller (vermell)
    MCR_ROJO

    Motxilles trolley School McRoller (vermell)

    Entrega de 3-7 días laborales, tras la confirmación del pago (más info.)

    Les noves motxilles trolley School McRoller, fabricades amb materials d'alta qualitat per a garantir durabilitat i resistència. Les motxilles trolley School McRoller, compten amb un ampli compartiment central i butxaca interior, juntament amb compartiments exteriors en la cara frontal i laterals. Amb una base amb dues rodes i una ansa superior per a la seva fàcil transportació, són ideals per a diverses activitats com a patinatge artístic, hoquei patins o per a portar al col·legi.

    Disponibles en una gamma de colors atractius que s'adapten a tots els estils: rosa, blau royal, vermell i negre.

    59,90 € IVA incl. 59,90 €
    49,50 € IVA excl.
    Quantitat

    Descobreix les innovadores motxilles trolley School McRoller, dissenyades meticulosament amb materials de primera qualitat per a assegurar la màxima resistència i durabilitat. Aquestes motxilles no sols ofereixen un ampli compartiment central i una pràctica butxaca interior, sinó que també estan equipades amb compartiments exteriors en la cara frontal i laterals, la qual cosa permet una organització eficient de les teves pertinences.

    Amb una base robusta i dues rodes resistents, aquestes motxilles et brinden la llibertat de moviment que necessites, ja sigui per a desplaçar-te pels passadissos del col·legi o per a moure't còmodament amb el teu equip de patinatge artístic o hoquei sobre patins. A més, la seva ansa superior facilita el seu transport quan no estàs rodant sobre elles.

    A més, estan disponibles en una gamma de colors vibrants: rosa, blau royal, vermell i negre.

    Productes relacionats ( 4 altres productes de la mateixa categoria )

    Motxilles trolley School...

    59,90 €
    • Registre

    Nou registre de compte

    Ja tens un compte?
    Entrar O Restablir la contrasenya