TRJ60.BRY

    Trolley Player 60cm. 3 departaments (Blau royal - Groc)

    Entrega de 3-7 días laborales, tras la confirmación del pago (más info.)

    El Trolley McRoller Player de 60 cm amb 3 departaments en cridaners tons Blau Royal i Groc no sols és una elecció d'estil vibrant, sinó també una motxilla duradora i practica. Aquest trolley es destaca per la seva robustesa i funcionalitat, característiques distintives de totes les bosses trolley de la marca McRoller.

    86,00 € IVA incl. 86,00 €
    71,07 € IVA excl.
    Quantitat

    Características de Trolley Player 60cm. 3 departaments (Blau royal - Groc)

    Mida
    60cm
    Color principal
    Blau Royal
    Color secundari
    Groc

    El Trolley McRoller Player de 60 cm amb 3 departaments en cridaners tons Blau Royal i Groc no sols és una elecció d'estil vibrant, sinó també una motxilla duradora i practica. Aquest trolley es destaca per la seva robustesa i funcionalitat, característiques distintives de totes les bosses trolley de la marca McRoller.

    Cada meticulós detall d'aquestes bosses ha estat seleccionat amb precisió, des de l'elecció del teixit fins al cosit, els elements estructurals i les rodes, garantint una resistència i durabilitat excepcionals. Dissenyat amb cura per a satisfer les necessitats dels usuaris més exigents, aquest trolley de 60 cm amb 3 compartiments ofereix una organització eficient en un disseny que combina estil i practicitat. Amb la seva cridanera combinació de colors, aquest trolley es converteix en el company perfecte per a cada partit.

    Productes relacionats ( 4 altres productes de la mateixa categoria )

    Trolley Player 60cm. 3...

    86,00 €
    • Registre

    Nou registre de compte

    Ja tens un compte?
    Entrar O Restablir la contrasenya