STICK AZEMAD BRAVE - JOAO RODRIGUES a Hoquei360.
  01048

  Estick Azemad Brave - Joao Rodrigues

  Entrega de 3-7 d铆as laborales, tras la confirmaci贸n del pago (m谩s info.)

  L'estick Azemad Brave va sorgir com una col路laboraci贸 excepcional entre el talent贸s jugador Jo茫o Rodrigues i l'equip Azemad a desenvolupat. El disseny geom猫tric de l'estic ofereix m煤ltiples avantatges, sobretot per als jugadors d'脿rea. No obstant aix貌, aquest enfocament 煤nic i atrevit pot resultar m茅s desafiador de dominar a causa del seu equilibri i distribuci贸 de pes poc convencionals. Amb un m脿nec prim i robust, proporciona un agarri m茅s c貌mode i una sensaci贸 de major seguretat en entrar en contacte amb la bola. A m茅s, l'ampliaci贸 de la pala maximitza l'ampl脿ria del pal, generant una major superf铆cie de contacte amb la bola sense comprometre l'agilitat que brinda el m脿nec prim.

  79,50 鈧 IVA incl. 79,50 鈧
  65,70 鈧 IVA excl.
  Quantitat

  Caracter铆sticas de Estick Azemad Brave - Joao Rodrigues

  Tipus de jugador
  Jugadors d'脿rea
  Pala
  Ensanchamiento de la pala, curvatura de 90掳, madera laminada recubierta de fibra
  M脿nec
  Fi
  Duresa
  Dura
  Benefici
  Acabado y primer toque
  Longitud
  102cm

  En col路laboraci贸 amb el jugador Jo茫o Rodrigues, es va concebre i va desenvolupar l'estic Azemad Brave, una adaptaci贸 singular al seu estil de joc. Aquest estic 茅s exclusiu en el mercat i es destaca per l'eixamplament del m脿nec en comparaci贸 amb la pala. Aquesta innovadora caracter铆stica brinda a l'estic un disseny no lineal, amb una pala m茅s ampla en relaci贸 al m脿nec prim.

  Joao Rodrigues conta la seva hist貌ria

  El meu pare era un apassionat de l'hoquei sobre gespa, i record clarament com ho acompanyava a tots els seus entrenaments i partits des de molt petit. Aquest va ser el punt de partida del meu amor incondicional per l'estic i la pilota. D'altra banda, la meva germana practicava patinatge art铆stic, i va anar gr脿cies a ella que vaig comen莽ar a aprendre a patinar i a gaudir de la gr脿cia i eleg脿ncia que implicava lliscar-se sobre gel. Va ser aix铆 com, combinant la influ猫ncia de l'hoquei transmesa pel meu pare i el meu gust pel patinatge gr脿cies a la meva germana, vaig aconseguir fusionar el millor de tots dos mons i vaig decidir unir-me al roller hoquei quan a penes tenia 5 anys d'edat.

  La meva personalitat ha estat modelada per l'hoquei, i totes les persones que han format part d'aquest viatge han influ茂t, d'alguna manera, en el meu car脿cter. Les experi猫ncies que he tingut en aquest esport al llarg dels anys han estat de gran ajuda per a afrontar els majors desafiaments de la meva vida. L'esport 茅s una eina essencial en el creixement i desenvolupament dels joves, i en el meu cas, no ha estat una excepci贸.

  Jo茫o Miguel Braz茫o Rodrigues

  NACIONALITAT Portugu猫s

  EDAT 30

  CLUB ACTUAL FC Barcelona

  2009 DEBUT PROFESSIONAL

  30 T脥TOLS

  1 CAMPIONAT MUNDIAL HOQUEI PATINS

  107 INTERNACIONALITZACIONS

  LATERALITAT Esquerr脿

  Productes relacionats ( 4 altres productes de la mateixa categoria )

  Estick Azemad Brave - Joao...

  79,50 鈧
  • Registre

  Nou registre de compte

  Ja tens un compte?
  Entrar O Restablir la contrasenya