STICK AZEMAD AZ-100 SPECIAL a Hoquei360.
  01011

  Estic Azemad AZ-100 Special

  Entrega de 3-7 d铆as laborales, tras la confirmaci贸n del pago (m谩s info.)

  L'estic Azemad AZ-100 Special destaca pel seu m脿nec fi i dur, que aconsegueix una perfecta combinaci贸 entre la seva geometria prima i la seva fusta d'alta densitat. El seu disseny d'estic m茅s estret permet un agarri m茅s manejable, mentre que la seva major rigidesa proporciona una sensaci贸 de seguretat inigualable. Aquesta opci贸 茅s ideal per als qui busquen un equilibri entre la comoditat de l'agarri, la destresa t猫cnica i la pot猫ncia que l'estic transmet, oferint una experi猫ncia excepcional en cada joc.

  78,00 鈧 IVA incl. 78,00 鈧
  64,46 鈧 IVA excl.
  Quantitat

  Caracter铆sticas de Estic Azemad AZ-100 Special

  Tipus de jugador
  Jugadors equilibrats
  Pala
  100潞 de flexi贸n, madera laminada recubierta de fibra
  M脿nec
  Fi
  Duresa
  Dura
  Avantatge
  Comoditat i alcans
  Longitud
  102cm

  Els estics de la fam铆lia AZ100 es caracteritzen per tenir una 脿mplia pala que els distingeix. Amb una curvatura de 100猫, la pala est脿 fabricada amb fusta laminada recoberta de fibra composta, la qual cosa fa que aquests models siguin els estics m茅s amples disponibles. A m茅s, aquesta caracter铆stica els atorga un major abast i promou un temps de contacte m茅s prolongat amb la bola.

  La comoditat t脿ctil de l'AZ100 Special assegura un balan莽 excepcional entre les diferents qualitats d'aquest pal, com a destresa t猫cnica, estabilitat, precisi贸 i pot猫ncia. El seu disseny de pala ampla combina tots aquests elements de manera 貌ptima, beneficiant al jugador amb un major abast de joc i una postura corporal m茅s agradable en general.

  Productes relacionats ( 4 altres productes de la mateixa categoria )

  Estic Azemad AZ-100 Special

  78,00 鈧
  • Registre

  Nou registre de compte

  Ja tens un compte?
  Entrar O Restablir la contrasenya