Collarí Portero Reno modelo Luxury
    806

    Collarí Portero Reno modelo Luxury

    Entrega de 3-7 días laborales, tras la confirmación del pago (más info.)

    Collarí Porter Reno model Luxury, fabricat amb escumes d'alta densitat, proporciona màxima protecció per al coll, una zona delicada del porter. Destaca per la seva comoditat i ajust, assegurant un rendiment òptim en el joc d'hoquei sobre patins.

    29,50 € IVA incl. 29,50 €
    24,38 € IVA excl.
    Quantitat

    Completa el teu equipament
    Peto porter Reno model Luxury Peto porter Reno model Luxury
    Genolleres porter Reno Model Luxury Genolleres porter Reno Model Luxury
    Pantaló de portero Reno model Luxury

    Collarí Porter Reno model Luxury dissenyat per a porters d'hoquei sobre patins, el Collarí Luxury destaca per la seva excel·lència en protecció i comoditat. Fabricat amb escumes d'alta densitat, proporciona una defensa òptima per a la delicada zona del coll del porter.

    Característiques destacades:

    Protecció Avançada: Utilitzant escumes d'alta densitat, el Collarí Luxury assegura una protecció excepcional, esmorteint impactes i reduint el risc de lesions en el coll del porter durant el joc.

    Comoditat Excel·lent: El seu disseny ergonòmic i materials d'alta qualitat garanteixen una experiència còmoda per al porter, permetent moviments fluids i ràpids sense comprometre la seguretat.

    Ajust Personalitzat: Aquest Collarí es destaca pel seu ajust adaptable, la qual cosa permet a cada porter personalitzar-lo segons les seves preferències individuals, assegurant un ajust perfecte i una sensació personalitzada.

    Productes relacionats ( 4 altres productes de la mateixa categoria )

    Collarí Portero Reno modelo...

    29,50 €
    • Registre

    Nou registre de compte

    Ja tens un compte?
    Entrar O Restablir la contrasenya