hoque iniciació

Hoquei Iniciació

Benvinguts al nostre univers d'hoquei patins per als més petits!

En Hoquei360 hem creat aquesta secció especialitzada en productes d'iniciació on trobaràs tot l'equipament necessari perquè el teu fill/a comenci en el món de l'hoquei patins. Descobreix la nostra col·lecció acuradament seleccionada de kits complets de proteccions, estics d'iniciació, conjunts complerts de bota i patí, motxilles trolleys per a portar tot el seu equipament i molt més.

Kits Complets de Proteccions

Res és més important que la seguretat dels teus petits mentre descobreixen l'emocionant món de l'hoquei patins. Els nostres kits complets de proteccions de les millors marques del mercat: McRoller i Reno t'ofereixen una cobertura total, kits complets de guants, genolleres i espinilleres que proporcionen tranquil·litat als pares i permeten als nens gaudir plenament de cada moment en la pista. Fora dels kits de protecció, la marca AZEMAD ens ofereix les proteccions però per separat: guants, genolleres i canelleres que són l'adaptació dels models professionals.

Estics d'Iniciació a l'Hoquei Patins

Els estics d'iniciació estan especialment dissenyats per als més petits. Lleugers, duradors i adaptats a les seves habilitats, aquests estics són l'eina perfecta perquè els teus fills desenvolupin les seves habilitats en la pista. A l'hora de triar l'estic d'hoquei patins perfecte per als vostres nens us recomanem optar per un estic de fusta o compòsit amb una curvatura de pala de 90º i un pes lleuger. Són més econòmics, resistents i faciliten l'aprenentatge progressiu.

Conjunts complets bota i pati

L'hoquei patins requereix portar un bon conjunt bota - patí, ja que els nens hauran d'aprendre a patinar, fer girs, arrencades, frenades... Per això la nostra col·lecció de botes d'hoquei patins està dissenyada per a brindar aquesta comoditat, suport i rendiment òptim que tant necessitaran en la pista. A Hoquei360 tenim els models per als nens i nenes que facin els seus primers "passos" en el patinatge. Comptem amb tres marques de primera qualitat: Azemad, RENO i Sioux, totes elles ofereixen conjunts complets lleugers, transpirables i ben reforçats a preus molt competitius.

Motxilles / Trolleys

Per a gaudir al màxim de l'hoquei patins, és essencial triar motxilles trolley dissenyades específicament per a transportar tot l'equipament que els nens necessitaran en la pista. Opta per opcions de qualitat, lleugeres i fàcils de manejar, que s'adaptin a les necessitats dels teus fills i els permetin portar còmodament els patins i altres elements essencials. Trolleys compactes, resistents, de diferents mesures, colors i amb compartiments específics. Les marques més populars són les motxilles McRoller amb opció d'agafar-la de 50cm o 60cm, o bé la marca Reno amb una de les motxilles trolley més venuda; la trolley T60 per a jugador en color blau.

Trolley 50cm

Complements

A més de l'equipament essencial que ja esmentem (estic, patins), existeixen altres accessoris clau per a començar en el món de l'hoquei patins. Les mitgetes, ara disponibles amb peu o sense peu, estan dissenyades per a millorar la comoditat, el rendiment i la salut dels peus en la pista. Comptar amb un joc extra de pilotes a casa és útil, i algunes d'elles es poden personalitzar amb el nom del teu fill o filla. També oferim cantimplores i una àmplia varietat de boxers i eslips amb espai per a la conquilla per a garantir la protecció adequada de les parts íntimes contra possibles cops.

Cascs homologats

En les categories inferiors, és obligatori l'ús de casc segons les regulacions vigents. A la nostra botiga, oferim una selecció de cascs homologats, garantint la protecció necessària per a gaudir de l'hoquei federat de manera segura.
  • Registre

Nou registre de compte

Ja tens un compte?
Entrar O Restablir la contrasenya