Pascua Hoquei360

SORTEIG SETMANA SANTA


ET REGALEM 1 STICK D'HOQUEI VALORAT EN 65€ APROX. 

Aquesta Setmana Santa 2024 sortegem 1 estic d'hoquei patins valorat en 65€ aprox. entre tots aquells que realitzin les seves compres a la nostra web durant el mes d'Abril.

Les teves compres durant el mes de novembre a Hoquei360.cat poden tenir premi. Cada cop que facis una compra a la nostra web entraràs automàticament al sorteig d'un estic valorat en 65€ aprox. Podràs escollir un dels diferents models de la marca KUMBRE que hem seleccionat.

Participa-hi i pots ser el guanyador.


Bases del Sorteig

Totes les compres realitzades, abonades i amb estoc disponible, generaran una factura a Hoquei360.cat amb un número de factura únic, per exemple: XXX123/2024.

Al sorteig es tindrà en compte les tres últimes xifres de la teva factura -al nostre exemple “123”. Participaran totes les factures generades per les comandes rebudes a la nostra web Hoquei360.cat entre les 00.00 hores del 01.ABRIL.2024 i les 23.59 hores del 30.ABRIL.2024.

No hi ha límit de comandes per participant.

La comanda associada a la factura que es torni totalment o parcialment, no participa en el sorteig.


Guanyadors del sorteig

El guanyador de l'estic es coneixerà durant la primera setmana de Maig. Entre totes les factures emeses al mes de Maig farem un sorteig amb l'aplicació https://app-sorteos.com/

El guanyador serà:

Aquella persona que disposi de la nostra factura amb els tres darrers dígits coincidents amb els números que hagin sortit al sorteig.

El lliurament de l'estic s'efectuarà la setmana següent a la realització del sorteig.


Premi

Hi haurà un únic guanyador que rebrà un estic a escollir de la marca KUMBRE valorat aproximadament en 65€, de la selecció realitzada per l'equip de Hoquei360.cat.


Comunicació del premi

Ens posarem en contacte amb el guanyador mitjançant les dades de la factura.

Contacte amb l´organització del concurs.

Si necessiteu qualsevol aclariment addicional, podeu contactar-nos a través de les vies habituals a Hoquie360.cat.

ESTICKS KUMBRE

  • Registre

Nou registre de compte

Ja tens un compte?
Entrar O Restablir la contrasenya