STICK AZEMAD TINNY a Hoquei360.
  001044

  Estic Azemad Tinny

  Entrega de 3-7 d铆as laborales, tras la confirmaci贸n del pago (m谩s info.)

  L'ESTIC AZEMAD TINNY t茅 una grand脿ria i pes significativament inferiors als d'altres models disponibles. Per conseg眉ent, es recomana exclusivament per a activitats de joc i NO s'aconsella el seu 煤s en entrenaments o situacions de joc com a partits. 脡s fonamental comptar sempre amb la pres猫ncia i companyia d'un adult en utilitzar aquest estic en un entorn ampli i adequat.

  36,50 鈧 IVA incl. 36,50 鈧
  30,17 鈧 IVA excl.
  rating Read the review
  Average rating: 5/5 Number of reviews: 1
  Quantitat

  Caracter铆sticas de Estic Azemad Tinny

  Tipus de jugador
  Nens menors de 6 anys
  Pala
  curva de 90潞 y geometr铆a tradicional
  M脿nec
  Molt fi
  Benefici
  Aprenentatge
  Longitud
  75cm

  L'ESTIC AZEMAD TINNY t茅 una grand脿ria i pes significativament inferiors als d'altres models disponibles. Per conseg眉ent, es recomana exclusivament per a activitats de joc i no s'aconsella el seu 煤s en entrenaments o situacions de joc m茅s serioses. 脡s fonamental comptar sempre amb la pres猫ncia i companyia d'un adult en utilitzar aquest estic en un entorn ampli i adequat.

  L'ESTIC AZEMAD TINNY ha estat desenvolupat amb l'objectiu de brindar als nens menors de 5/6 anys el seu primer contacte amb l'esport de l'Hoquei sobre patins. El seu disseny est脿 acuradament pensat per a afavorir aquesta introducci贸 a l'esport, permetent als petits aprendre els conceptes fonamentals com l'agarri, el maneig, la col路locaci贸 de l'estic i el toc de bola d'una manera c貌moda i segura.

  Tinny
  rating 5

  Encantado mi nieto peque帽o para sus inicios con el hockey

  Productes relacionats ( 4 altres productes de la mateixa categoria )

  Estic Azemad Tinny

  36,50 鈧
  • Registre

  Nou registre de compte

  Ja tens un compte?
  Entrar O Restablir la contrasenya