Stick Clyton jugador Winner

  Estic Clyton jugador Winner

  Entrega de 3-7 d铆as laborales, tras la confirmaci贸n del pago (m谩s info.)

  L'Estic Clyton jugador Winner 茅s un estic dissenyat per a hoquei patins. Amb un m脿nec de hickory, ofereix una construcci贸 resistent i duradora. 脡s un dels estics m茅s equilibrats de la marca Clyton, dissenyat per a oferir un balan莽 adequat entre el xut i el control de la pilota, essencial perqu猫 els jugadors puguin generar pot猫ncia en els seus xuts i, al mateix temps, tenir un bon maneig i precisi贸 en el control de la pilota durant el joc. 

  64,95 鈧 IVA incl. 64,95 鈧
  53,68 鈧 IVA excl.
  Quantitat

  Caracter铆sticas de Estic Clyton jugador Winner

  Pes
  Entre 500 i 530 grams.
  M脿nec
  Hickory
  Longitud
  102cm

  L'Estic Clyton jugador Winner 茅s un estic dissenyat per a hoquei patins. En ser laminat amb un m脿nec de hickory, ofereix una construcci贸 resistent i duradora. 脡s un dels estics m茅s equilibrats de la marca Clyton, dissenyat per a oferir un balan莽 adequat entre la xutada (tret) i el control de la pilota, essencial perqu猫 els jugadors puguin generar pot猫ncia en els seus trets i, al mateix temps, tenir un bon maneig i precisi贸 en el control de la pilota durant el joc.

  A m茅s, l'Estic Clyton jugador Winner proporciona un equilibri entre duresa i confort. Aix貌 suggereix que l'estic ofereix la rigidesa necess脿ria per a resistir els impactes i cops durant el joc, per貌 tamb茅 s'ha tingut en compte la comoditat del jugador en utilitzar-lo.

  Quant al pes, oscil路la entre els 500 i 530 grams. Un pes que pot oferir un bon equilibri entre la lleugeresa necess脿ria per a l'agilitat en el joc i l'estabilitat per als trets i el control de la pilota.

  Productes relacionats ( 4 altres productes de la mateixa categoria )

  Estic Clyton jugador Winner

  64,95 鈧
  • Registre

  Nou registre de compte

  Ja tens un compte?
  Entrar O Restablir la contrasenya