Stick Clyton jugador Strong

  Estic Clyton jugador Strong

  Entrega de 3-7 d铆as laborales, tras la confirmaci贸n del pago (m谩s info.)

  L'Estic Clyton Strong 茅s una excel路lent opci贸 d'estic d'hoquei patins, especialment dissenyat per a proporcionar durabilitat, control i lleugeresa en el joc. Aquest estic laminat t茅 un m脿nec de freixe, una fusta coneguda per la seva resist猫ncia i capacitat per a suportar el desgast constant. l'Estic Clyton Strong oscil路la entre els 480 i 520 grams.

  64,95 鈧 IVA incl. 64,95 鈧
  53,68 鈧 IVA excl.
  Quantitat

  Caracter铆sticas de Estic Clyton jugador Strong

  Pes
  Entre 480gr i 520gr.
  Pala
  Corba de 90潞 fusta laminada
  Longitud
  102cm

  L'Estic Clyton Strong 茅s una excel路lent opci贸 d'estic d'hoquei patins, especialment dissenyat per a proporcionar durabilitat, control i lleugeresa en el joc. Aquest estic laminat t茅 un m脿nec de freixe, una fusta coneguda per la seva resist猫ncia i capacitat per a suportar el desgast constant. A m茅s, el laminat inferior de refor莽 茅s una caracter铆stica destacada que ajuda a prevenir el desgast causat pel contacte amb el s貌l durant el joc, la qual cosa garanteix una major vida 煤til de l'estic.

  Un dels avantatges de l'Estic Clyton Strong 茅s la seva flexibilitat i lleugeresa. Al ser un estic tou i lleuger, els jugadors poden gaudir d'un major control de la pilota, la qual cosa els permet realitzar moviments precisos i 脿gils en la pista. Aquesta caracter铆stica 茅s especialment beneficiosa en situacions d'alta intensitat i requisits t猫cnics.

  Quant al pes, l'Estic Clyton Strong oscil路la entre els 480 i 520 grams, la qual cosa el situa en un rang de lleuger a mig. Aquest pes proporciona una sensaci贸 equilibrada en el joc, permetent una combinaci贸 ideal entre maniobrabilitat i estabilitat.

  Productes relacionats ( 4 altres productes de la mateixa categoria )

  Estic Clyton jugador Strong

  64,95 鈧
  • Registre

  Nou registre de compte

  Ja tens un compte?
  Entrar O Restablir la contrasenya