Peto porter Reno model Luxury
    830

    Peto porter Reno model Luxury

    Entrega de 3-7 días laborales, tras la confirmación del pago (más info.)

    El peto porter Reno model Luxury ofereix una protecció excepcional per a espatlles, pit i esquena. Fabricat amb materials d'alta qualitat, és resistent, flexible i lleuger, proporcionant comoditat i llibertat de moviment al porter.

    121,00 € IVA incl. 121,00 €
    100,00 € IVA excl.
    Talla: BENJAMÍ / XS
    Quantitat

    El peto porter Reno model Luxury és una peça d'equip dissenyada específicament per a porters en hoquei patins. Destaca per la seva combinació d'encoixinament fort i comoditat excepcional, proporcionant una protecció completa per a les espatlles, el pit i l'esquena del porter.

    Aquest peto està confeccionat amb materials d'alta qualitat, la qual cosa garanteix durabilitat i resistència al llarg del temps. El seu encoixinament resistent ofereix una defensa efectiva contra possibles impactes i xocs durant el joc, al mateix temps que s'assegura de mantenir al porter còmode i àgil en la pista.

    La flexibilitat del peto permet una àmplia gamma de moviments, brindant al porter la llibertat necessària per a realitzar accions ràpides i precises. A més, el seu disseny lleuger contribueix a la comoditat general de l'usuari, evitant restriccions innecessàries de moviment.

    Productes relacionats ( 4 altres productes de la mateixa categoria )

    Peto porter Reno model Luxury

    121,00 €
    Select variant
    • Talla: SÈNIOR / XL 136,00 €
    • Talla: JÚNIOR / L 136,00 €
    • Talla: INFANTIL / M 136,00 €
    • Talla: ALEVÍ / S 121,00 €
    • Talla: BENJAMÍ / XS 121,00 €
    • Registre

    Nou registre de compte

    Ja tens un compte?
    Entrar O Restablir la contrasenya