Tota una Aventura: 10 Consells per a Motivar als teus Fills a Fer Esport

Categories: Motivacional

Familia feliz haciendo deporte

Motivar als nostres fills per a fer esport pot ser una aventura emocionant i saludable! En aquesta sèrie de consells, t'ajudarem a fomentar el seu entusiasme per l'activitat física.

  1. Exemple a seguir: Sé un model a seguir per als teus hij@s! Quan veuen que gaudeixes fent exercici, és més probable que s'uneixin a la diversió.
  2. Permetre l'elecció: Deixa que participin en l'elecció de l'activitat. Sentir-se part del procés de decisió pot augmentar el seu compromís.
  3. Varietat d'opcions: Explora diferents esports i activitats per a descobrir quins els agraden més. Pot ser bàsquet, gimnàstica, hoquei, les opcions són infinites!
  4. Amics i equip: Fomenta la participació en esports d'equip. Jugar amb amics pot convertir l'exercici en una experiència social i emocionant.
  5. Celebrar el progrés: Reconeix i celebra els seus assoliments, ja siguin petits o grans. Això reforça la connexió entre l'esforç i l'èxit.
  6. Divertir-se: Assegura't que l'activitat sigui divertida. Si gaudeixen, és més probable que vulguin repetir l'experiència.
  7. Incorporar la diversió familiar: Planifica activitats físiques com a família. Passejos amb bicicleta, anar al parc, caminades o jocs a l'aire lliure poden ser moments agradables per a tots.
  8. Establir metes assolibles: Ajuda a les teves hij@s a establir metes realistes i assolibles. Això els donarà un sentit d'assoliment i motivació per a continuar.
  9. Variar la rutina: Evita la monotonia incorporant varietat en les activitats. Això ajuda a mantenir l'interès al llarg del temps.
  10. Elogis positius: Reforça els seus esforços amb elogis positius. Un simple "Ben fet!" pot marcar la diferència.

Recorda que l'objectiu és conrear l'amor per l'activitat física, no crear pressions innecessàries. A moure's i divertir-se junts!

  • Registre

Nou registre de compte

Ja tens un compte?
Entrar O Restablir la contrasenya