Set 3 peces proteccions McRoller: Seguretat i Estil en Hoquei Patins

Categories: Motivacional

En l'emocionant món de l'hoquei sobre patins, la seguretat i el rendiment van de bracet. Els jugadors, ja siguin principiants o competidors d'elit, necessiten equipament que no sols protegeixi, sinó que també ofereixi comoditat i estil. És aquí on els SET PACK 3 PCS de McRoller destaquen. Aquests sets inclouen genolleres, guants i canelleres, i estan disponibles en una varietat de colors vibrants com a blau, negre, groc, rosa i verd.

En aquest article, explorem les característiques que fan d'aquests sets una elecció excel·lent per als jugadors d'hoquei sobre patins.

Protecció Total amb Estil

Els set de proteccions McRoller no sols proporciona una protecció completa sinó que també afegeix un toc d'estil a qualsevol equip. Fabricades amb Mesh, un producte molt transpirable, les genolleres, guants i canelleres ofereixen una ventilació òptima, mantenint als jugadors frescos durant el joc. La transpirabilitat és crucial per a evitar l'acumulació de suor, la qual cosa pot causar incomoditat i distraccions.

Un dels aspectes més destacats de les genolleres McRoller és el seu ajust amb velcro. Aquest disseny garanteix no sols comoditat sinó també una subjecció ferma, essencial per al dinamisme de l'hoquei sobre patins. El velcro permet ajustos ràpids i personalitzats, assegurant que les proteccions es mantinguin en el seu lloc durant els moviments més intensos.

Àmplia Gamma de Talles

McRoller entén que cada jugador és diferent, per això els seus sets de protecció estan disponibles en una àmplia gamma de talles. La taula de talles orientativa segons l'altura i l'edat ajuda els pares i entrenadors a seleccionar la grandària adequada per a cada nen:

  • XXXS (106-112 cm) (4-5 anys)
  • XXS (112-117 cm) (6-7 anys)
  • XS (117-122 cm) (8-9 anys)
  • S (122-130 cm) (9-10 anys)

Sobre la Marca McRoller

Fundada en 1998 per l'exjugador d'hoquei sobre patins Sergio Sánchez Soro, McRoller s'ha dedicat a l'excel·lència en la fabricació d'articles per a aquest esport. L'empresa matriu, CARLOTA ROLLER, ha mantingut un ferm propòsit: crear productes de màxima qualitat que satisfacin les necessitats de tots els jugadors, des de principiants fins a professionals. McRoller ha aconseguit aquest nivell d'excel·lència gràcies a la col·laboració amb jugadors professionals i exjugadors d'elit, així com amb especialistes en producció i comercialització d'equipament d'hoquei sobre patins. Aquestes aportacions han estat fonamentals per al desenvolupament de productes moderns i eficients que formen part del catàleg de McRoller. Compromís Social de McRoller Més enllà de la fabricació d'equipament esportiu d'alta qualitat, McRoller també es distingeix pel seu compromís social.

A través de la seva filosofia "McRollerando", la marca destina part dels seus guanys a col·laborar amb entitats i fundacions que treballen per a enriquir l'educació i la salut de nens i nenes amb necessitats. Aquest compromís no sols reflecteix els valors de l'empresa, sinó que també contribueix positivament a la societat.

Disponible en hoquei360

A la teva botiga en línia hoquei360, trobaràs els set de protecció McRoller, juntament amb molts altres productes d'hoquei sobre patins tant per a jugadors com per a porters. La nostra botiga està dedicada a oferir el millor equipament per a tots els nivells de joc, assegurant que tots els jugadors tinguin accés a productes d'alta qualitat que els ajudin a rendir al màxim.

  • Registre

Nou registre de compte

Ja tens un compte?
Entrar O Restablir la contrasenya