L'Estic Reno Laura Puigdueta: Alta Qualitat i Rendiment en Hoquei Patins

Categories: Productes

L'estic Reno Laura Puigdueta és sinònim de qualitat i rendiment per als jugadors d'hoquei sobre patins. Dissenyat amb precisió i materials d'alta qualitat, aquest estic és ideal per als qui busquen un equip fiable i durador.

Característiques Tècniques

  • Mànec: Fabricat amb fusta de faig, coneguda per la seva resistència i durabilitat, el mànec ofereix un excel·lent control durant el joc.
  • Pala: Composta per freixe mixt, la pala proporciona una combinació perfecta de flexibilitat i robustesa, permetent trets precisos i potents.
  • Duresa: L'estic té una duresa alta, la qual cosa garanteix resistència als impactes i una llarga vida útil.
  • Gruix del mànec: Amb un gruix de 30 mm, el mànec és prim, facilitant un agarri còmode i una manipulació àgil.

Una mica Més sobre Laura Puigdueta i Carrera

Nascuda a Caldes de Montbui el 30 de juliol de 1995, Laura Puigdueta i Carrera és una destacada jugadora catalana d'hoquei sobre patins. A més de la seva carrera com a jugadora, Laura també ha treballat com a entrenadora d'hoquei sobre patins durant la dècada de 2010 i ha estat doble en la sèrie de televisió "Els de l'hoquei".

Trajectòria Esportiva

Laura va iniciar la seva trajectòria en l'hoquei sobre patins en el Club Hoquei Caldes als 3 anys, influenciada per la passió del seu pare per aquest esport, qui jugava com a porter. Als 10 o 11 anys, quan es va dissoldre l'equip femení del CH Caldes, Laura va començar una nova etapa en el Hoquei Club Palau de Plegamans.

En aquest club, Laura ràpidament va aconseguir l'èxit. Durant la temporada 2014-15, va ajudar el seu equip a guanyar la primera OK Lliga femenina, una fita històrica per al club. Quatre temporades més tard, en la 2018-19, no sols va tornar a guanyar el títol, sinó que també va ser premiada com la millor jugadora de la competició.

A nivell de seleccions, Laura ha estat convocada en múltiples ocasions per a competir en tornejos continentals i mundials. Destaquen els seus quatre campionats d'Europa consecutius (2013, 2015, 2018, 2021) i tres campionats del món (2016, 2017, 2019).

Conclusió

L'estic Reno Laura Puigdueta no sols representa un equip d'alta qualitat, sinó que també simbolitza l'esperit i la dedicació d'una de les millors jugadores d'hoquei sobre patins del món. Amb una carrera plena d'èxits i un futur prometedor, Laura Puigdueta continua sent una inspiració per a tots els aficionats a aquest esport.

Productes relacionats

  • Registre

Nou registre de compte

Ja tens un compte?
Entrar O Restablir la contrasenya