L'estic adequat per a defensar la teva porteria.

Categories: Productes

Diferentes sticks de portero para hockey patines

En el món de l'hoquei patins, la porteria és el cor de l'equip, i l'estic del porter és la seva arma principal. Encara que a vegades pugui passar desapercebut, l'estic adequat és essencial per a defensar la porteria de l'equip contrari. Tirs baixos, interceptar passades, l'estic del porter exerceix un paper fonamental a protegir tota l'àrea i mantenir la porteria a resguard de gols.

Quin és l'estic perfecte per al teu joc? Descobreix-ho en la nostra guia d'estics de porter. Estics de porter Standard

  1. Estic de Porter AZEMAD Keeper NoCore. Aquest innovador estic, pioner en tecnologia composta sense nucli de fusta, és ideal per a porters amb un estil de joc agressiu i exigent. Lleuger, dur i resistent a l'impacte, ofereix durabilitat i control per als porters que busquen dominar la porteria.
  2. Estic de Porter Clyton Màster. Amb un mànec llarg i una pala curta per a proporcionar reaccions ultraràpides i desviaments precisos. Dissenyat per a resistir els trets més poderosos i el joc intens, convertint-se en un fidel company en la pista.
  3. Estic McRoller Porter Carboni Sènior. Fabricat amb carboni d'alta qualitat, ofereix una combinació de lleugeresa i resistència, ideal per a un rendiment òptim en el camp. Models sènior i júnior i disponible en una gran varietat de colors.
  4. Estic Reno porter de Fibra Goalie. Fabricat amb fibra de carboni en el mànec i la pala, ofereix potència, precisió i durabilitat excepcionals. El seu disseny avançat garanteix un agarri ferm, una resposta ràpida i un rendiment òptim en cada situació de joc.
  5. Estic de Porter AZEMAD GT10 XL. Aquest model revolucionari, també creat en col·laboració amb Guillem Trabal, adapta la funcionalitat i la grandària de l'estic per a augmentar l'abast i l'amplitud del porter en tot l'àrea. Amb 5 cm més de longitud que els estics tradicionals, ofereix una posició dominant en la porteria i una major capacitat per a interceptar atacs.

Estics de porter Iniciació

En hoquei360 també comptem amb estic de porter d'iniciació.

  1. Keeper Short -10. Dissenyat per a porters joves, aquest estic és 10 cm més curt que els models professionals, promovent una major agilitat dins dels pals. Lleuger i amb una geometria tradicional, és ideal per al desenvolupament de l'agarri i posicionament de l'estic en els principiants.
  2. Estic McRoller Porter Carboni Júnior. L'Estic McRoller Porter Carboni està dissenyat específicament per a porters que s'inicien en l'hoquei patins. Està fabricat amb carboni d'alta qualitat, ofereix una combinació de lleugeresa i resistència, ideal per a un rendiment òptim en el camp.
  3. GT10 Beginner. Adaptat dels models professionals, aquest estic presenta una corba més curta que millora la distribució del pes per a augmentar l'agilitat i la destresa dels porters principiants. Lleuger i fàcil de manejar, és perfecte per als joves porters que busquen dominar l'àrea de penal amb facilitat.
  4. Estic Reno Porter Infantil World Champion. Per a porters d'hoquei patins que s'inicien en aquest esport. Fabricat en fusta d'alta qualitat i mànec de faig resistent i pala de freixe compacta per a durabilitat i control.

Independentment del teu nivell o estil de joc, en la nostra web hoquei360 trobaràs l'estic perfecte per a protegir la teva porteria i dominar tota l'àrea. Descobreix el teu avui mateix!

  • Registre

Nou registre de compte

Ja tens un compte?
Entrar O Restablir la contrasenya