Descobreix la Nova Línia d'Estics de Clyton

Categories: Productes

Prepara't per a descobrir els nous estics d'hoquei patins Clyton, dissenyats per a satisfer les demandes dels jugadors més forts, àgils i exigents en la pista. Els estics Kalibur, Wonder i Gravity, han estat creats per a ajudar-te a dominar cada partit d'hoquei sobre patins amb confiança i estil.

Kalibur: La Força Imparable

Per a aquells jugadors que veuen l'hoquei sobre patins com una batalla en la pista, Kalibur és l'arma definitiva. Dissenyat per als jugadors forts i lluitadors, aquest pal d'hoquei presenta un mànec de freixe que ofereix una sensació robusta i segura a les teves mans. A més, amb l'opció de personalitzar el gruix del mànec, pots adaptar Kalibur a les teves preferències individuals, assegurant-te de tenir el control absolut en cada moviment. Amb un pes entre 480 i 530 grams, Kalibur et proporciona la duresa extra que necessites per a enfrontar-te als desafiaments més exigents en la pista i convertir-te en un veritable imparable.

Wonder: Velocitat i Precisió en un Paquet Lleuger

Cerques velocitat i control sense igual? Llavors l'estic Wonder de Clyton és per a tu. Lleuger, potent i dissenyat per a absorbir cada cop, el Wonder et portarà a dominar la pista amb estil. Amb un pes entre 370 i 435 grams, aquest estic et brinda la precisió que necessites per a realitzar moviments ràpids i precisos, permetent-te superar als teus oponents amb facilitat i elegància.

Gravity: Equilibri Perfecte entre Potència i Control

Per a aquells jugadors que busquen l'equilibri perfecte entre potència i control, l'estic Gravity de Clyton és l'elecció ideal. Lleuger i amb un extra de duresa en la pala, el Gravity t'ofereix la versatilitat que necessites per a enfrontar-te a qualsevol situació en la pista. Amb un pes entre 380 i 450 grams, aquest estic és ideal per als dribladores més exigents que busquen una eina de confiança que els permeti sentir la diferència en cada cop.

Ja sigui que prefereixis la força imparable de Kalibur, la velocitat i precisió del Wonder o l'equilibri perfecte del Gravity, trobaràs el company perfecte en la nostra web Hoquei360

  • Registre

Nou registre de compte

Ja tens un compte?
Entrar O Restablir la contrasenya