Tria l'estic que millor s'adapti al teu joc!

Categories: Curiositats

Els estics d'hoquei sobre patins poden semblar tots iguals a simple vista, a excepció dels dissenys que identifiquen models o afegeixen un toc visual a l'estil de cada jugador. Però, realment ofereixen tots el mateix rendiment? La veritat és que no. Darrere de cada estic hi ha una combinació única de components clau: el mànec i la pala. Aquestes combinacions determinen l'estil i el rendiment del joc, oferint opcions per a jugadors tècnics, potents o aquells que busquen un equilibri entre precisió i potència.

Per a ajudar-te a triar l'estic perfecte, hem elaborat una guia detallada tenint en compte la pala i el mànec dels diferents estics de la marca AZEMAD.

Comencem!

La importància de la pala

Comencem per la pala que determina la família dels estics. La pala és el component principal per a la sensació de contacte amb la pilota, l'amplitud i abast de l'estic, així com la precisió de les passades i trets. Hi ha 3 graus diferents de curvatura i 4 famílies de pales:

Família AZEMAD: Amb una pala de curvatura de 90è, aquesta família ofereix una geometria equilibrada i convencional, ideal per a un control ràpid i eficient de la pilota.

Família Compact: Similar a la família AZEMAD, però amb un reforç interior i una geometria més gruixuda que promou una major sensibilitat en el contacte amb la bola.

Família AZEX: Amb una curvatura de pala de 96è, aquesta família ofereix un equilibri entre les característiques de les famílies AZEMAD i AZ100, promovent un estil de joc estable.

Família AZ100: Amb una curvatura de pala de 100è, aquesta família permet un major control de la pilota i més temps en contacte durant el tret.

La importància del Mànec

Una vegada que has triat la família de la pala, és crucial considerar el mànec, que determinarà el maneig i agarri de l'estic. En AZEMAD, hi ha cinc tipus de mànecs on triar:

  • Super: Delgado, lleuger i flexible, ideal per a jugadors tècnics que valoren la sensibilitat i destresa en el maneig de la pilota.
  • Plus: Gruix i lleuger, ofereix una sensibilitat similar al mànec Super però amb una geometria més gruixuda que proporciona major estabilitat.
  • Elit: El mànec més prim i rígid, perfecte per a jugadors que busquen velocitat i agilitat en el maneig de l'estic.
  • Special: Delgado i dur, ideal per a un equilibri entre comoditat, destresa tècnica i exigència en la pista.
  • Strong: Ample i estable, proporciona precisió i seguretat per a jugadors que prefereixen la força i estabilitat sobre la tècnica.

En la nostra web Hoquei360 trobaràs una gran varietat d'estics de la marca AZEMAD per a jugadors de tots els nivells. Ja siguis un professional o un principiant fent els teus primers passos en la pista, tenim l'estic ideal per a tu!

  • Registre

Nou registre de compte

Ja tens un compte?
Entrar O Restablir la contrasenya